POLÍTICA DE PRIVACITAT
Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD
Antoni Solé Figueras, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: www.aulauniversitaria.cat, s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis.
La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l'acompliment de tasques d'informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies.
Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l'únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.
Antoni Solé Figueras adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació dels mateixos.
L'usuari podrà a qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets pot realitzar-ho el propi usuari a través d'email a: info@aulauniversitaria.cat
L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certs i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a Antoni Solé Figueras
Finalitat del tractament de les dades personals:
Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?
Tractarem les teves dades personals recaptades a través de www.aulauniversitaria.cat amb les següents finalitats:
1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
2. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat
Et recordem que pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i a qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l'adreça indicada anteriorment.
Els camps d'aquests registres són d'emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.
Per quant temps es conserven les dades personals recaptades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel quin poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.
Legitimació:
El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:
1. La sol·licitud d'informació i/o la contractació dels serveis , els termes dels quals i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, mentre que t'informem posant a la teva disposició la present política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d'estar conformi, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d'una casella disposada a aquest efecte.
En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.
Destinataris:
Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a Antoni Solé Figueras, excepte obligació legal.
Com a encarregats de tractament, tenim contractats als següents proveïdors de serveis, havent-se compromès al compliment de les disposicions normatives, d'aplicació en matèria de protecció de dades, al moment de la seva contractació:
Propietat intel·lectual dels continguts allotjats
Es prohibeix l'ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per Antoni Solé i Figueras i, en particular de:
• La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
• La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, segons el parer de Antoni Solé Figueras, resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
• Els cracks, nombres de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri drets de la propietat intel·lectual de tercers.
• La recollida i/o utilització de dades personals d'altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint el que es disposa en Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació dels mateixos.
• La utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l'enviament de correu massiu no desitjat.
L'usuari té tota la responsabilitat sobre el contingut del seu web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços d'hipertext, les reivindicacions de tercers i les accions legals en referència a propietat intel·lectual, drets de tercers i protecció de menors.
L'usuari és responsable respecte a les lleis i reglaments en vigor i les regles que tenen a veure amb el funcionament del servei online, comerç electrònic, drets d'autor, manteniment de l'ordre públic, així com principis universals d'ús d'Internet..
Comunicacions comercials
En aplicació de la LSSI Antoni Solé Figueras no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades per els destinataris de les mateixes.